dijous, 11 d’octubre del 2012

Formes i colors amb la Shakira.

Avui hem començat a treballar a plàstica amb la Shakira! Ho hem fet en grups petits per tal de poder estar més atents i rebre una atenció més individuaitzada per part d'ella. En aquesta primera sessió hem anat dibuixant a la làmina algunes formes i hem anant seguint les seves ordres per tal de pintar-les! Avui no hem pogut treballar tots amb ella però a la propera sessió ho faran els companys que avui no n'han tingut l'ocasió! Thanks a lot, Shakira! See you on Thursday!

Un fantasma artesà

Aquesta tarda ,com si fóssim petits artesans hem començat a fer un fantasma senzill amb un rotlle de paper higiènic gastat i cola blanca barrejada amb aigua. Encara ens queda molta feina per acabar-lo però de moment queda força bé. No n'hi ha cap d'igual; tal i com ha de ser si està fet de forma artesanal.

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Tallers de teatre

Avui hem treballat diferents sentiments i com expresar-los de forma teatral. Iniciem el treball d'expressió oral que ens ajudarà en la nostra representació teatral . Cada un dels grups s'ha inventat una situació que serveixi per explicar alegria, ràbia, sorpresa , tristesa, amistat o valentia . La setmana vinent ho representarem per a tots els altres companys/es.

Fem teatre!!! on PhotoPeach