divendres, 26 d’abril del 2013

PRIMER PREMI JOCS FLORALS 2013

La primavera


A la primavera els prats són catifes verdes.

 Els ocells volen i canten i sempre ho fan amb molta alegria.

 Els parcs tornen a sentir els crits dels més petits
.
 Es desfà la neu dels cims de les muntanyes més nevades 

 Oh, magnífica primavera, per fi ets aquí!



POL MARTIN

dimecres, 24 d’abril del 2013

Ens regalem llibres

Ahir, per celebrar la diada de Sant Jordi , vam fer un intercanvi de llibres. Fa uns dies vam fer un sorteig per saber l' amic a qui regalar -lo i quin tipus d'històries li agraden .

Celebrem els Jocs Florals

Ahir vam celebrar, com ja és tradició a la nostra escola, els Jocs Florals. Des d'aquí volem felicitar-vos a tots pel vostre treball i us animem a seguir participant amb les mateixes ganes els propers anys. Va ser una celebració amb molts nervis inicials però en la que vam poder gaudir de composicions molt boniques escrites pels nostres companys/es de primària. Finalment, ens agradaria fer arribar la nostra felicitació a tots els guanyadors/es! Enhorabona! Els guanyadors de 3r han estat: 3r premi: Sergi Recuero 2n premi: Joel González 1r premi: Pol Matrín

dilluns, 22 d’abril del 2013

SORTIDA AL POLIESPORTIU DE LA VERNEDA

Les plantes II

Avui hem acabat amb l'observació de les llavors que vam plantar fa dues setmanes. La majoria han germinat i s'han convertit en petites plantes. Les mongetes han fet plantes més grans que no pas les llenties i els cigrons. Aquestes dues setmanes , a la classe, hem tingut unes " olors " no gaire agradables perquè no totes les llavors van germinar i algunes s'han podrit o florit.  Les plantes sense aire es van podrir gairebé totes  la primera setmana. Les plantes sense llum han crescut molt i són molt blanques. Aquesta tarda ens les emportarem cap a casa i les plantarem en testos amb terra. Si creixen molt haurem de posar alguna canya per tal que no se'ns trenquin les tiges.