dimecres, 13 de març del 2013

CIM D'ÀLIGUES



Passejada pel bosc i visita a la zona d'aus:




Sessió de vol:



Compartim amb els/les companys/es:








PESEM OBJECTES DE LA CLASSE

A classe de matemàtiques hem treballat la unitat de mesura del pes: el gram. Per a treballar-ho, hem estat pesant objectes de la classe!


TREBALL COOPERATIU

Ara que ja hem acabat el tema dels animals , continuarem aprenent més  per grups. Hem dividit la classe en sis grups per aprofundir una mica més en les característiques de cada grup d'animals. Cada un dels membres del grup té una funció molt important perquè la feina es faci com volen les nostres mestres. Tenim : un secretari/a, un organitzador/ra de material, un/a portaveu, un coordinador/a i un/a ajudant . Estem segurs que aquesta organització del grup va molt bé perquè així tothom té molt clar el que cal fer. 

dilluns, 11 de març del 2013

Ous de Pasqua!


Des de la classe de plàstica hem començat a fer uns ous de Pasqua una mica especials. Encara no els hem acabat però de moment ens estan quedan força bé. Hem agafat un globus i un cop inflat i lligat, l'hem cobert de paper higiènic barrejat amb cola blanca i aigua. Ara encara ens falta pintar-los amb un color de base i a sobre pintar-hi senefes perquè quedi molt bonic! Aviat en veurem els resultats finals!