dijous, 31 de gener del 2013

La PAU comença amb un... SOMRIURE

Tal i com diu la cançó que hem estat treballant aquests dies, "el món seria més feliç si tots fóssim amics..." Podem construir un món millor però només podrem aconseguir-ho si ho fem junts! Després de marcar les nostres mans en fulls de colors, hem fet un mural conjuntament amb els alumnes de 4t amb el lema: La PAU comença amb un SOMRIURE!



dimarts, 29 de gener del 2013

La setmana de la PAU

Dimecres 30 de gener celebrem el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau a l'escola. Demà ens esperen algunes activitats més però des de la classe de Religió ja fa uns dies que anem treballant el tema.Vam estar parlant de com podem estar en pau a l'escola i què podem fer per aconseguir-ho entre tots.  

Entre ahir i avui hem col·laborat en una activitat en la que hi participen tots els alumnes de la nostra escola: el MUR de la PAU. Ens hem imaginat que el món era un full de dibuix que estava fet en llapis i hem pensat en tot allò que nosaltres hi podríem escriure, esborrar o dibuixar. Tant de bo fos així perquè hem esborrat tot el dolent i hi hem afegit coses bones.
Després de deixar escrites les nostres reflexions hem baixat a la sala per tal d'enganxar-les al MUR DE LA PAU de l'escola. Entre tots, doncs, haurem construït un mur ple d'esperança i pensaments positius!